Over ACCES Catering

ACCES catering bestaat sinds 1 oktober 2008 en is opgezet door Christiaan Steijn: “Dat ik zelfstandig ondernemer wilde worden stond rond mijn 15de al als een paal boven water. Na het volgen van de hotelschool, de Grolsch Horeca Academie en ruim 8 jaar ervaring in de horeca, vond ik het tijd om de stap te nemen. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd: kwaliteit leveren en dit alles op een originele manier doen; dat is waar ik voor sta. Mijn motto daarbij is: “Wat je doet, moet je goed doen!” 

Wij verzorgen catering voor bedrijven, bruiloften en feesten. Van lunches en buffetten tot toffe festival catering met onze foodtrucks. Wij gebruiken hierbij het liefst biologische, verse producten en hebben sinds 2020 onze eigen moestuin.

Christiaan Steijn

Christiaan Steijn

Eigenaar
Sinds 2008 ben ik gestart met ACCES catering en in 2016 kwam de prachtige kans om Hotel Meerzigt over te nemen bij. Plezier, gastvrijheid, eerlijke producten en originele presentatie maken dé unieke beleving.
catering friesland

Anne van der Vaart

Gastvrouw
Met veel liefde en aandacht werk ik bij ACCES catering. Daarnaast geef ik yoga lessen in mijn eigen studio in Meerzigt Eastermar. Met Yn Balâns Yoga geef ik lessen, workshops en organiseer ik yoga retraites.
team acces

TEAM

Onze ACCES'ers
Onze gastvrije en gezellige medewerkers staan altijd voor u klaar. Een jong dynamisch team dat uw evenement graag tot een mooie belevenis maakt. Stuk voor stuk energiek en enthousiast!

Wat onze klanten zeggen

Vanmorgen verrast met een mega ontbijt van ACCES catering voor mijn verjaardag. En vanavond heerlijke burrito’s met couscous salade gegeten. We hebben echt genoten. Zeker een aanrader!

Renate van der Ploeg

Een zeer geslaagde middag/avond gehad tijdens de opening van mijn nieuwe praktijkruimte dankzij Acces Catering! Het zag er allemaal prachtig uit en heb veel complimenten gekregen over de heerlijke hapjes en mooi tenten en lampen.

Anke Atsma

Meerdere malen zowel particulier als zakelijk eten laten verzorgen door Acces Catering. Altijd super geregeld én de reacties op het eten zijn altijd goed. Ik kan iedereen Acces Catering van harte aanbevelen!

Baukje Haarsma

''Altijd tot in de puntjes verzorgd. Veel keus in gerechten. Levert altijd kwaliteit en is zeer flexibel. Professioneel en correct.''

Sape Cuperus

PostNL, regio Noordoost

Wij hebben onder andere gewerkt voor: