Catering Friesland: Bruiloft

Festival Bruiloft

Wij zijn gek op de liefde & vieren dit graag met jullie mee! Een blijvende weddingtrend is de Festival Sfeer. Met onze foodtrucks, priklichten, vintage aankleding & gezellige zitjes zetten wij in no-time een foodplein neer op jullie trouwdag. Vanuit de foodtrucks kunnen we verschillende gerechten en keukens serveren. We hebben diverse leuke opties om uit te kiezen zodat alles bij elkaar een complete festival bruiloft wordt! Nieuwsgierig geworden naar onze trucks? We stellen ze hier graag aan je voor! 😉

  • Leuke mensen
  • Eigen moestuin
  • Op locatie

Foodtrucks op je bruiloft

Van welkomstdrankje tot midnight snack, van zoet tot hartig, van een heerlijke koffie bij aankomst tot een borrel in de avond én alles daar tussenin: wij ontzorgen jullie volledig! Wij zijn gevestigd in Eastermar (vlakbij Drachten) en verzorgen catering door heel Friesland, Groningen en Drenthe.

Benieuwd naar ons bedrijf, onze foodtrucks en wat wij voor jullie kunnen betekenen op jullie trouwdag? Bekijk dan de video voor een kleine sfeerimpressie.

Stel je eigen wensenlijstje samen

Doorloop hieronder gemakkelijk ons aanbod en vink aan wat jullie leuk vinden. Zo kun je alvast je eigen wensenlijstje/offerte indicatie  samenstellen.
Wanneer wij je aanvraag binnen hebben, nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op en maken wij een definitieve offerte voor jullie. Bij de prijs van het eten zitten de foodtruck kosten (á €350). kilometers en de BTW nog niet inbegrepen.

Wat onze bruidsparen zeggen

Onze trouwdag is mede onvergetelijk geworden door ACCES catering. Ze hebben goed meegedacht met onze wensen en op de dag zelf is alles uit handen genomen. Ze weten een goede sfeer neer te zetten met in ons geval foodtrucks! Om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van het eten. Heerlijk! Het is de bedoeling dat je maar één keer trouwt;), maar anders hadden we ze zo weer deze opdracht gegeven!

Lisette en Kor

ACCES catering wist op onze bruiloft een gezellige en feestelijke sfeer neer te zetten. Van sapbar, XL smoker tot heerlijk schepijs als toetje. Alles zeer stijlvol opgebouwd waardoor je een ongedwongen festivalwedding sfeer ervaart. Trouwen doe je maar één keer, maar wij zullen ACCES zeker nog een keer vaker inhuren!
onze bruiloft gevierd hier in Sumar en Acces Catering heeft alles verzorgd , van tent tot verlichting en natúúrlijk het eten, wat was dat lekker zeg!! de gasten vonden het allemaal fantastisch! vooral de vegetarische burgers en zelfgemaakte patat! , de Grote BBQ met heerlijke zalm, spare ribs en saté! alles van vakman kwaliteit en dat proef je ! Héérlijk allemaal! wij kunnen Acces dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die eerlijk en smaakvol voedsel belangrijk vindt! En last but not least, de vakvrouwen die ons de gehele avond in de watten hebben gelegd, GEWELDIG!! Thx allemaal!!!
Name

Name

  • Festival sfeer
  • Streetfood
  • Foodtrucks

Trouwen in streetfoodfestival sferen

Een foodtruck bij jullie bruiloft? Wij hebben diverse leuke foodtrucks en foodtrailers om een compleet festival te maken! Via bovenstaande stappen klik je gemakkelijk je wensen bij elkaar. Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee!