catering friesland
Bedrijfscatering
catering friesland
Bedrijfscatering

Catering voor uw bedrijf

Catering nodig voor een (bedrijfs)feest, teamdag, vergadering of vrijdagmiddagborrel? Wij verzorgen het graag! Heb je gewoon zin om gezellig te lunchen met zijn allen? Ook daar hebben wij hele leuke en vooral lekkere opties voor!
catering friesland

Favoriet bij onze klanten

CATERING voor bedrijven

Onze naam spreekt voor zich: ACCES catering! Gevestigd in Friesland, zijn wij gespecialiseerd in catering, met een focus op bedrijfsevenementen. Of het nu gaat om een ontspannen borrel, een smakelijke lunch of een uitgebreid diner, wij hebben de juiste oplossingen met onze diverse foodtrucks! Van een sfeervolle koffietrailer en een verfrissende biertrailer tot heerlijk eten uit onze VW foodtruck, smoker en pizza piaggio. Voor elke gelegenheid hebben wij de perfecte optie!

TRAKTATIE OP LOCATIE

Wil je je collega’s eens verrassen met iets unieks, zonder dat je veel hoeft te regelen? Boek dan onze koffietrailer voor een heerlijke kop koffie met een smaakvol stuk taart! Of kies voor onze VW foodtruck, waar we smakelijke broodjes pulled chicken en de lekkerste puntzakken friet serveren. Laat ons weten waar en wanneer je ons nodig hebt, en ACCES catering regelt de complete catering op locatie.

Wat onze klanten zeggen

"Hip, verrassend en divers. ACCES catering zorgde voor een smaaksensatie op onze trouwerij!"

Bauke & Gerbrich

"Voor mijn cursisten is een verzorgde - en voedzame lunch belangrijk, dan kunnen ze er daarna weer tegenaan. Ga zo door!"

Tea Adema

De Praktijk voor Kindercoaching en Opvoedcoaching

''Altijd tot in de puntjes verzorgd. Veel keus in gerechten. Levert altijd kwaliteit en is zeer flexibel. Professioneel en correct.''

Sape Cuperus

PostNL, regio Noordoost