Catering Friesland : bedrijven

Catering voor bedrijven

Wekelijks mogen wij catering verzorgen voor diverse bedrijven hier in Friesland. Vooral onze lunches zijn bij de bedrijven hier in de omgeving erg populair!

  • Leuke mensen
  • Eigen moestuin
  • Op locatie
catering friesland

Van ontbijt tot partycatering

De ochtend beginnen met een goed ontbijt? Lekker lunchen tijdens een vergadering of hebben jullie iets leuks te vieren? Voor al deze gelegenheden kunnen wij de catering verzorgen. Wij brengen het rond het afgesproken tijdstip langs, hebben medewerkers die kunnen uitserveren (bijvoorbeeld bij het boeken van een van onze foodtrucks) en halen alles na afloop indien nodig weer op! Wel zo makkelijk.

Shop je wensenlijstje

Bekijk ons aanbod in de shop en stop wat je aanspreekt in je winkelmandje. Zo kun je direct zien met wat voor prijs je minimaal rekening moet houden én je kan door het versturen van je bestelling ons laten weten waar jij in geïnteresseerd bent. Betalen hoeft nog niet. Als wij beschikbaar zijn krijg je van ons een berichtje en na afloop de factuur.

Wat onze klanten zeggen

Heerlijk eten, super service en bovenal zijn Christaan en Anne hele leuke en enthousiaste mensen!

Annet Kuipers

Prachtig stel, warm onthaal, gast vrij, heerlijk eten, goede service. Wat wil je nog meer.

Aliza De Vries Diertens

Een zeer geslaagde middag/avond gehad tijdens de opening van mijn nieuwe praktijkruimte dankzij Acces Catering! Het zag er allemaal prachtig uit en heb veel complimenten gekregen over de heerlijke hapjes en mooi tenten en lampen.

Anke Atsma

Meerdere malen zowel particulier als zakelijk eten laten verzorgen door Acces Catering. Altijd super geregeld én de reacties op het eten zijn altijd goed. Ik kan iedereen Acces Catering van harte aanbevelen!

Baukje Haarsma

''Altijd tot in de puntjes verzorgd. Veel keus in gerechten. Levert altijd kwaliteit en is zeer flexibel. Professioneel en correct.''

Sape Cuperus

PostNL, regio Noordoost

Neem contact op

catering friesland

Al ons lekkers wordt gemaakt op:
Schuilenburgerweg 5
9261 XA Eastermar

Wij vinden je lief als je contact opneemt via:
E-mail: info@accescatering.nl

Heb je last-minute paniek? Bel en wij geven EHBC (eerste hulp bij catering)
Nummer: 0512 764 080

Officiële bedrijfsdingen:
KvK nr: 01138014
Privacyverklaring