Catering Friesland : bedrijven

Catering voor bedrijven

Wekelijks mogen wij catering verzorgen voor diverse bedrijven hier in Friesland. Vooral onze lunches zijn bij de bedrijven hier in de omgeving erg populair!
Bekijk gemakkelijk ons aanbod in de shop en kies wat jij lekker vindt! Is er iemand vegetarisch? Geen probleem! Gluten of lactose intolerantie? Ook daar hebben wij een heerlijke lunchbox voor.

  • Leuke mensen
  • Eigen moestuin
  • Op locatie
catering friesland

Traktatie op locatie

catering voor bedrijven

Wil jij wat leuks doen voor je werknemers zonder dat je hiervoor veel hoeft te regelen? Boek dan onze vw-foodtruck! Zo kunnen wij broodjes pulled chicken of puntzakken patat uitdelen bij jullie op locatie. Onze medewerkers zetten de foodtruck klaar op het gewenste tijdstip en jullie werknemers kunnen dan wat lekkers bij ons komen halen!

Shop je wensenlijstje

Bekijk ons aanbod in de shop en stop wat je aanspreekt in je winkelmandje. Zo kun je direct zien met wat voor prijs je minimaal rekening moet houden én je kan door het versturen van je bestelling ons laten weten waar jij in geïnteresseerd bent. Betalen hoeft nog niet. Als wij beschikbaar zijn krijg je van ons een berichtje en na afloop de factuur.

Wij verzorgen catering voor onder andere: