Catering Friesland : bedrijven

Catering voor bedrijven

Wekelijks mogen wij catering verzorgen voor diverse bedrijven hier in Friesland. Vooral bedrijfsopeningen, borrels en jubileumfeesten zijn erg in trek! Hierbij kunnen we meerdere van onze foodtrucks inzetten. Van een koffietrailer en biertrailer tot goed en lekker eten uit onze vw foodtrucks, smoker en pizza piaggio. Bekijk gemakkelijk ons aanbod in de shop en kies wat jij lekker vindt! Is er iemand vegetarisch? Geen probleem! Gluten of lactose intolerantie? Ook daar kunnen wij rekening mee houden.

  • Leuke mensen
  • Eigen moestuin
  • Op locatie
catering friesland

Traktatie op locatie

catering voor bedrijven

Wil jij een leuke traktatie doen voor je werknemers zonder dat je hiervoor veel hoeft te regelen? Boek dan onze koffie trailer voor een lekker bakje met bijvoorbeeld een petit four of boek onze vw-foodtruck! Hierbij kunnen wij broodjes pulled chicken of puntzakken patat uitdelen bij jullie op locatie. Onze medewerkers zetten de gewenste foodtruck klaar op het aangegeven tijdstip en jullie werknemers kunnen dan wat lekkers bij ons komen halen!

Stel je eigen wensenlijstje samen

Doorloop hieronder gemakkelijk ons aanbod en klik op wat je graag wilt bestellen. Zo kun je alvast je eigen wensenlijstje/offerte indicatie  samenstellen.
Wanneer wij je aanvraag binnen hebben, nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op en maken wij een definitieve offerte voor jullie. Bij de prijs van het eten zitten de kilometers en de foodtruck kosten nog niet inbegrepen (á €350).

Wij verzorgen catering voor onder andere: