Catering Friesland : bedrijven

Catering voor bedrijven

Onze naam zegt het al: ACCES catering! Wij zijn een cateraar in Friesland maar Wij zijn een catering bedrijf welke ook meer dan geschikt is om in te zetten voor bedrijf gelegenheden. Van een compleet verzorgde borrel, lunch tot een uitgebreid diner; hiervoor kunnen we meerdere foodtrucks inzetten! Van een koffietrailer en biertrailer tot goed en lekker eten uit onze VW foodtruck, smoker en pizza piaggio. Voor elke gelegenheid zit er wat tussen!

  • Leuke mensen
  • Eigen moestuin
  • Op locatie
catering friesland

Traktatie op locatie

catering voor bedrijven

Wil jij je collega’s eens verrassen met iets anders zonder dat je hiervoor veel hoeft te regelen? Boek dan onze koffietrailer voor een lekker bakje koffie met een heerlijke punt taart! Of onze VW foodtruck waaruit we broodjes pulled chicken en de lekkerste puntzakken patat uitdelen. Geef aan hoelaat en waar wij moeten zijn & ACCES Catering verzorgt de complete catering. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Stel je eigen wensenlijstje samen

Doorloop hieronder gemakkelijk ons aanbod en klik op wat je graag wilt bestellen. Zo kun je alvast je eigen wensenlijstje/offerte indicatie  samenstellen.
Wanneer wij je aanvraag binnen hebben, nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op en maken wij een definitieve offerte voor jullie. Bij de prijs van het eten zitten de foodtruck kosten (á €350). kilometers en de BTW nog niet inbegrepen.

“De smaak is raak met ACCES catering: Jouw culinaire partner voor Bedrijfsevenementen”

Lekker eten! Het is een cliché maar daar begint het wel mee 😉 Stap in de wereld van ACCES catering, waar we bedrijfsevenementen omtoveren tot onvergetelijke culinaire ervaringen. Met een passie voor lekker eten en een toegewijd team, bieden wij diverse cateringopties die perfect passen bij jouw bedrijf. Of het nu gaat om een simpele lunch, een jubileum of een groot event, ACCES catering staat klaar om jouw wensen werkelijkheid te maken. Voor grote evenementen werken wij veel samen met verschillende partners voor o.a. tenten, toiletvoorzieningen, licht & geluid of entertainment 

Onze ervaren koks en toegewijde team zorgen voor een feilloze uitvoering, terwijl onze foodtrucks voor een informele en gezellige sfeer zorgen. Van smaakvolle hapjes tot complete maaltijden, onze diverse menu’s en streetfood concepten zullen de smaakpapillen van jouw gasten betoveren.

Ontdek de kunst van voortreffelijke catering met ACCES catering en maak van elk bedrijfsevenement een smaakvolle belevenis. Bezoek onze bedrijfspagina voor meer informatie en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen verwennen met heerlijk eten en een vriendelijke sfeer!

Wij verzorgen catering voor onder andere: