Catering Friesland: Feest

Een festivalsfeertje met onze catering

Een festivalsfeertje met onze foodtrucks en catering, dat is een van onze specialiteiten! Lekker in de buitenlucht genieten van zalm en spareribs bereid op onze smooker of wat dacht je van leuke mexicaanse gerechtjes? We hebben een divers aanbod om uit te kiezen! Liever zin in een gezellige barbecue? Ook dat verzorgen wij graag voor jullie!

  • Leuke mensen
  • Eigen moestuin
  • Op locatie
catering friesland

Partycatering

Bestaat jullie bedrijf 25 jaar? zijn jullie 40 jaar getrouwd en willen jullie dat groot vieren? Wij helpen graag om er een mooi feest van te maken! Onze catering komt inclusief medewerkers die de hapjes en drankjes kunnen serveren zodat jullie alleen maar hoeven te genieten van het feest.

Al meer dan 12 jaar verzorgen wij catering voor diverse events in Friesland en daarbuiten. Ons team maakt er graag samen met jullie een feest van om nooit te vergeten!

Shop je wensenlijstje

Bekijk ons aanbod in de shop en stop wat je aanspreekt in je winkelmandje. Zo kun je direct zien met wat voor prijs je minimaal rekening moet houden én je kan door het versturen van je bestelling ons laten weten waar jij in geïnteresseerd bent. Betalen hoeft nog niet. Als wij beschikbaar zijn krijg je van ons een berichtje en nemen we samen nog even alles door waarna je een officiële offerte krijgt.

Wat onze klanten zeggen

Heerlijk eten, super service en bovenal zijn Christaan en Anne hele leuke en enthousiaste mensen!

Annet Kuipers

Prachtig stel, warm onthaal, gast vrij, heerlijk eten, goede service. Wat wil je nog meer.

Aliza De Vries Diertens

Een zeer geslaagde middag/avond gehad tijdens de opening van mijn nieuwe praktijkruimte dankzij Acces Catering! Het zag er allemaal prachtig uit en heb veel complimenten gekregen over de heerlijke hapjes en mooi tenten en lampen.

Anke Atsma

Meerdere malen zowel particulier als zakelijk eten laten verzorgen door Acces Catering. Altijd super geregeld én de reacties op het eten zijn altijd goed. Ik kan iedereen Acces Catering van harte aanbevelen!

Baukje Haarsma

''Altijd tot in de puntjes verzorgd. Veel keus in gerechten. Levert altijd kwaliteit en is zeer flexibel. Professioneel en correct.''

Sape Cuperus

PostNL, regio Noordoost