Catering Friesland: Feest

Een festivalsfeertje met onze catering

Een feestje is altijd gezellig! Alleen al dat geregel…. Dat is wel een beetje een gedoe. Geen nood, ACCES Catering tot uw dienst! Wij kunnen de volledige catering voor jouw feestje van A tot Z regelen, echt voor élke gelegenheid kun je ons inzetten. En dus ook voor elk feestje in Friesland of omgeving.
Hieronder hebben we onze foodconcepten uitgewerkt.

  • Leuke mensen
  • Eigen moestuin
  • Op locatie
catering friesland

Partycatering

Bestaat jullie bedrijf 25 jaar? zijn jullie 40 jaar getrouwd en willen jullie dat groot vieren? Ons team helpt graag om er samen met jou een feestje van te maken om nooit te vergeten!

Niet alleen het eten kunnen we voor jullie verzorgen, wat dacht je bijvoorbeeld van een complete cocktailbar? Uiteraard hebben we ook verschillende opties voor de lekkerste desserts. Ook gaan we rond met ons heerlijke hapjesplank met niet alleen de bekende bitterballen, we laten je jouw gasten graag verrassen! Jouw feest begint hier!

Shop je wensenlijstje

Doorloop hieronder gemakkelijk ons aanbod en klik op wat je graag wilt bestellen. Zo heb je gelijk een overzichtelijk wensenlijstje en een prijs indicatie.
Vul zo compleet mogelijk je gegevens in en wij sturen je binnen 1 – 3 werkdagen een vrijblijvende offerte toe. Bij de prijs van het eten zitten de foodtruck kosten (á €350). kilometers en de BTW nog niet inbegrepen.

Wat onze klanten zeggen

ACCES catering wist op onze bruiloft een gezellige en feestelijke sfeer neer te zetten. Van sapbar, XL smoker tot heerlijk schepijs als toetje. Alles zeer stijlvol opgebouwd waardoor je een ongedwongen festivalwedding sfeer ervaart. Trouwen doe je maar één keer, maar wij zullen ACCES zeker nog een keer vaker inhuren!

Name

Warm onthaal, gast vrij, heerlijk eten, goede service. Wat wil je nog meer.

Aliza De Vries Diertens

Een zeer geslaagde middag/avond gehad tijdens de opening van mijn nieuwe praktijkruimte dankzij Acces Catering! Het zag er allemaal prachtig uit en heb veel complimenten gekregen over de heerlijke hapjes en mooi tenten en lampen.

Anke Atsma

Meerdere malen zowel particulier als zakelijk eten laten verzorgen door Acces Catering. Altijd super geregeld én de reacties op het eten zijn altijd goed. Ik kan iedereen Acces Catering van harte aanbevelen!

Baukje Haarsma

''Altijd tot in de puntjes verzorgd. Veel keus in gerechten. Levert altijd kwaliteit en is zeer flexibel. Professioneel en correct.''

Sape Cuperus

PostNL, regio Noordoost