Foodtrucks

Foodtrucks in Friesland

Op zoek naar een leuke foodtruck voor jouw bruiloft, feest of ander event? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • Leuke mensen
  • Eigen moestuin
  • Op locatie
catering friesland

Feesten in festival stijl

Ben je op zoek naar dat fijne festival sfeertje dan is een foodtruck ideaal! Lekker ongedwongen genieten van heerlijk vers bereide gerechtjes.
Wij kunnen onder meer mexican streetfood, pizza’s, spareribs, zalm en patat bereiden met onze foodtrucks en grill. Daarnaast hebben wij ook leuke trailers om koffie, thee of bier uit te serveren. Scroll gauw verder voor ons complete aanbod!

Shop je wensenlijstje

Doorloop hieronder gemakkelijk ons aanbod en vink aan wat jij leuk vindt. Je krijgt gelijk een prijsindicatie, wel zo handig! Als je ons je wensen hebt toegestuurd nemen wij contact met jullie op en ontvang je van ons een definitieve offerte, inclusief huur en personeelskosten.

Wat onze klanten zeggen

Onze bruiloft gevierd en Acces Catering heeft alles verzorgd , van tent tot verlichting en natúúrlijk het eten, wat was dat lekker zeg!! de gasten vonden het allemaal fantastisch! vooral de vegetarische burgers en zelfgemaakte patat! , de Grote BBQ met heerlijke zalm, spare ribs en saté! alles van vakman kwaliteit en dat proef je ! Héérlijk allemaal! wij kunnen Acces dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die eerlijk en smaakvol voedsel belangrijk vindt! En last but not least, de vakvrouwen die ons de gehele avond in de watten hebben gelegd, GEWELDIG!! Thx allemaal!!!

Ruurd Spoelstra

Een zeer geslaagde middag/avond gehad tijdens de opening van mijn nieuwe praktijkruimte dankzij Acces Catering! Het zag er allemaal prachtig uit en heb veel complimenten gekregen over de heerlijke hapjes en mooi tenten en lampen.

Anke Atsma

Meerdere malen zowel particulier als zakelijk eten laten verzorgen door Acces Catering. Altijd super geregeld én de reacties op het eten zijn altijd goed. Ik kan iedereen Acces Catering van harte aanbevelen!

Baukje Haarsma

''Altijd tot in de puntjes verzorgd. Veel keus in gerechten. Levert altijd kwaliteit en is zeer flexibel. Professioneel en correct.''

Sape Cuperus

PostNL, regio Noordoost

ACCES catering wist op onze bruiloft een gezellige en feestelijke sfeer neer te zetten. Van sapbar, XL smoker tot heerlijk schepijs als toetje. Alles zeer stijlvol opgebouwd waardoor je een ongedwongen festivalwedding sfeer ervaart. Trouwen doe je maar één keer, maar wij zullen ACCES zeker nog een keer vaker inhuren!