Catering Friesland: bruiloft

Festival Bruiloft

Een bruiloft in festival sferen, dat is een van onze specialiteiten! Wij beschikken over toffe foodtrucks wat gelijk zorgt voor dat festival sfeertje op jullie bruiloft. Wij kunnen vanuit onze foodtrucks de lekkerste gerechten en drankjes serveren! Heb je zin in Italiaans of juist Mexicaans? Gerookte zalm of spareribs? We hebben diverse leuke opties om uit te kiezen.

  • Leuke mensen
  • Eigen moestuin
  • Op locatie

Foodtrucks op je bruiloft

Van welkomstdrankje tot midnight snack, wij kunnen de gehele dag hapjes en drankjes voor jullie verzorgen. Liever alleen catering in de avond?
Ook dat doen we graag! Wij zijn gevestigd in Eastermar (vlakbij Drachten) en verzorgen catering door heel Friesland, Groningen en Drenthe.

Benieuwd naar ons bedrijf, onze foodtrucks en wat wij voor jullie kunnen betekenen op jullie trouwdag? Bekijk dan de video voor een kleine sfeerimpressie.

Stel je eigen wensenlijstje samen

Doorloop hieronder gemakkelijk ons aanbod en vink aan wat jullie leuk vinden. Zo kun je alvast je eigen wensenlijstje/offerte indicatie  samenstellen.
Wanneer wij je aanvraag binnen hebben, nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op en maken wij een definitieve offerte voor jullie. Bij de prijs van het eten zitten de kilometers en de foodtruck kosten nog niet inbegrepen (á €350).

Wat onze bruidsparen zeggen

Onze trouwdag is mede onvergetelijk geworden door ACCES catering. Ze hebben goed meegedacht met onze wensen en op de dag zelf is alles uit handen genomen. Ze weten een goede sfeer neer te zetten met in ons geval foodtrucks! Om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van het eten. Heerlijk! Het is de bedoeling dat je maar één keer trouwt;), maar anders hadden we ze zo weer deze opdracht gegeven!

Lisette en Kor

''Altijd tot in de puntjes verzorgd. Veel keus in gerechten. Levert altijd kwaliteit en is zeer flexibel. Professioneel en correct.''

Sape Cuperus

PostNL, regio Noordoost