Catering Friesland: bruiloft

Festival Bruiloft

Een bruiloft in festival sferen, dat is een van onze specialiteiten! Wij beschikken over toffe foodtrucks wat gelijk zorgt voor dat festival sfeertje op jullie bruiloft. Wij kunnen vanuit onze foodtrucks de lekkerste gerechten en drankjes serveren! Heb je zin in Italiaans of juist Mexicaans? Gerookte zalm of spareribs? We hebben diverse leuke opties om uit te kiezen.

  • Leuke mensen
  • Eigen moestuin
  • Op locatie

Foodtrucks op je bruiloft

Van welkomstdrankje tot midnight snack, wij kunnen de gehele dag hapjes en drankjes voor jullie verzorgen. Liever alleen catering in de avond?
Ook dat doen we graag! Wij zijn gevestigd in Eastermar (vlakbij Drachten) en verzorgen catering door heel Friesland, Groningen en Drenthe.

Benieuwd naar ons bedrijf, onze foodtrucks en wat wij voor jullie kunnen betekenen op jullie trouwdag? Bekijk dan de video voor een kleine sfeerimpressie.

Stel je eigen wensenlijstje samen

Doorloop hieronder gemakkelijk ons aanbod en vink aan wat jullie leuk vinden. Zo kun je alvast je eigen wensenlijstje/offerte indicatie  samenstellen.
Wanneer wij je aanvraag binnen hebben, nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op en maken wij een definitieve offerte voor jullie. Bij de prijs van het eten zitten de BTW, kilometers en de foodtruck kosten nog niet inbegrepen (á €350).

Wat onze bruidsparen zeggen

Onze trouwdag is mede onvergetelijk geworden door ACCES catering. Ze hebben goed meegedacht met onze wensen en op de dag zelf is alles uit handen genomen. Ze weten een goede sfeer neer te zetten met in ons geval foodtrucks! Om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van het eten. Heerlijk! Het is de bedoeling dat je maar één keer trouwt;), maar anders hadden we ze zo weer deze opdracht gegeven!

Lisette en Kor

ACCES catering wist op onze bruiloft een gezellige en feestelijke sfeer neer te zetten. Van sapbar, XL smoker tot heerlijk schepijs als toetje. Alles zeer stijlvol opgebouwd waardoor je een ongedwongen festivalwedding sfeer ervaart. Trouwen doe je maar één keer, maar wij zullen ACCES zeker nog een keer vaker inhuren!
onze bruiloft gevierd hier in Sumar en Acces Catering heeft alles verzorgd , van tent tot verlichting en natúúrlijk het eten, wat was dat lekker zeg!! de gasten vonden het allemaal fantastisch! vooral de vegetarische burgers en zelfgemaakte patat! , de Grote BBQ met heerlijke zalm, spare ribs en saté! alles van vakman kwaliteit en dat proef je ! Héérlijk allemaal! wij kunnen Acces dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die eerlijk en smaakvol voedsel belangrijk vindt! En last but not least, de vakvrouwen die ons de gehele avond in de watten hebben gelegd, GEWELDIG!! Thx allemaal!!!
Name

Name