Catering Friesland: bruiloft

Festival Bruiloft

Een bruiloft in festival sferen, dat is een van onze specialiteiten! Wij beschikken over toffe foodtrucks wat gelijk zorgt voor dat festival sfeertje op jullie bruiloft. Wij kunnen vanuit onze foodtrucks de lekkerste gerechten en drankjes serveren! Heb je zin in Italiaans of juist Mexicaans? Gerookte zalm of spareribs? We hebben diverse leuke opties om uit te kiezen.

Liever zin in een barbecue?  Regelen wij voor je. Wij hebben drie barbecue arrangementen samengesteld waaruit je kan kiezen.

  • Leuke mensen
  • Eigen moestuin
  • Op locatie

Foodtrucks op je bruiloft

Benieuwd naar ons bedrijf, onze foodtrucks en wat wij voor jullie kunnen betekenen op jullie trouwdag? Bekijk dan de video voor een kleine sfeerimpressie.

catering friesland

Complete catering bruiloft

Van welkomstdrankje tot midnight snack, wij kunnen de gehele dag hapjes en drankjes voor jullie verzorgen. Liever alleen catering in de avond?
Ook dat is geen probleem! Onze catering is altijd inclusief medewerkers en de benodigde spullen zoals borden, glazen en bestek.

Wij zijn gevestigd in Eastermar (vlakbij Drachten) en verzorgen catering door heel Friesland.

Wat onze bruidsparen zeggen

Onze trouwdag is mede onvergetelijk geworden door ACCES catering. Ze hebben goed meegedacht met onze wensen en op de dag zelf is alles uit handen genomen. Ze weten een goede sfeer neer te zetten met in ons geval foodtrucks! Om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van het eten. Heerlijk! Het is de bedoeling dat je maar één keer trouwt;), maar anders hadden we ze zo weer deze opdracht gegeven!

Lisette en Kor

''Altijd tot in de puntjes verzorgd. Veel keus in gerechten. Levert altijd kwaliteit en is zeer flexibel. Professioneel en correct.''

Sape Cuperus

PostNL, regio Noordoost

Shop je wensenlijstje

Bekijk ons aanbod in de shop en stop wat je aanspreekt in je winkelmandje. Zo kun je direct zien met wat voor prijs je minimaal rekening moet houden én je kan door het versturen van je bestelling ons laten weten waar jij in geïnteresseerd bent. Betalen hoeft nog niet. Als wij beschikbaar zijn krijg je van ons een berichtje en nemen we samen nog even alles door waarna je een officiële offerte krijgt.