Catering bruiloft en feest Friesland

Hebben jullie catering nodig voor op jullie bruiloft of feest? Wij staan graag voor jullie klaar. Al 12 jaar verzorgen wij met veel liefde catering voor diverse bruiloften in onder meer Drachten, Dokkum en Leeuwarden.
ACCES catering kan jullie veel werk uit handen nemen bij de organisatie van jullie bruiloft. Niet alleen door middel van het verzorgen van een heerlijk buffet of barbeque maar ook bijvoorbeeld door de complete partycatering te verzorgen inclusief hapjes en drankjes, bediening, statafels en tenten.

  • Verse producten
  • Service
  • Diverse mogelijkheden
  • Op locatie
catering friesland

Foodtrucks Friesland

Zin in een festival sfeertje op jullie bruiloft of feest? Wij bezitten meerdere foodtrucks en trailers waarmee wij op jullie evenement kunnen staan. Zo kunnen wij koffie, thee, drank en smoothies serveren uit een van onze trailers maar ook met de foodtruck lekker warm eten serveren zoals bijvoorbeeld, broodjes pulled pork.
 
Een echte eyecatcher, ideaal voor een heerlijk festival en zomers sfeertje op jullie bruiloft of feest.

Complete catering Friesland

Het organiseren van een bruiloft of feest kan veel werk zijn. Wij nemen dit werk graag voor jullie uit handen door de complete party catering te verzorgen. Wij kunnen tenten, statafels, stoelen en meer regelen zodat jullie je nergens druk over hoeven te maken. Jullie hoeven alleen maar te genieten van jullie dag. Wij zorgen voor de rest!

partycatering

PARTYCATERING

Van tenten en verlichting tot aankleding en entertainment. Wij kunnen veel werk voor jullie uit handen nemen en weten hoe we een gezellig feestje moeten bouwen!
cateringbedrijf in drachten

IJSFIETS

Ook aan het dessert wordt gedacht! Wij beschikken over een toffe ijscokar, of beter gezegd ijscobakfiets waaruit wij diverse smaken ijs kunnen serveren!
foodtruck friesland

FOODTRUCK & TRAILER

De mogelijkheden zijn eindeloos met een van onze toffe foodtrucks en trailers voor jouw bruiloft of feest in Friesland. Voor elk feest hebben we een passend aanbod!

Neem contact op

catering friesland

Contactgegevens
Elte Martens Beimastrjitte 8
9261 VJ Eastermar

Nummer: 0512 764 080
E-mail: info@accescatering.nl

KvK nr: 01138014
Privacyverklaring