Foodtrucks

Foodtrucks in Friesland

Op zoek naar een leuke foodtruck voor jouw bruiloft, feest of ander event? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • Leuke mensen
  • Eigen moestuin
  • Op locatie
catering friesland

Feesten in festival stijl

Ben je op zoek naar dat fijne festival sfeertje dan is een foodtruck ideaal! Lekker ongedwongen genieten van heerlijk vers bereide gerechtjes.
Wij kunnen onder meer mexican streetfood, pizza’s, spareribs, zalm en patat bereiden met onze foodtrucks en grill. Daarnaast hebben wij ook leuke trailers om koffie, thee of bier uit te serveren. Scroll gauw verder voor ons complete aanbod!

Onze Foodtruck mogelijkheden

Bekijk ons aanbod in de shop en stop wat je aanspreekt in je winkelmandje. Zo kun je direct zien met wat voor prijs je minimaal rekening moet houden én je kan door het versturen van je bestelling ons laten weten waar jij in geïnteresseerd bent. Betalen hoeft nog niet. Als wij beschikbaar zijn krijg je van ons een berichtje en nemen we samen nog even alles door waarna je een officiële offerte krijgt.

Wat onze klanten zeggen

Heerlijk eten, super service en bovenal zijn Christaan en Anne hele leuke en enthousiaste mensen!

Annet Kuipers

Prachtig stel, warm onthaal, gast vrij, heerlijk eten, goede service. Wat wil je nog meer.

Aliza De Vries Diertens

Een zeer geslaagde middag/avond gehad tijdens de opening van mijn nieuwe praktijkruimte dankzij Acces Catering! Het zag er allemaal prachtig uit en heb veel complimenten gekregen over de heerlijke hapjes en mooi tenten en lampen.

Anke Atsma

Meerdere malen zowel particulier als zakelijk eten laten verzorgen door Acces Catering. Altijd super geregeld én de reacties op het eten zijn altijd goed. Ik kan iedereen Acces Catering van harte aanbevelen!

Baukje Haarsma

''Altijd tot in de puntjes verzorgd. Veel keus in gerechten. Levert altijd kwaliteit en is zeer flexibel. Professioneel en correct.''

Sape Cuperus

PostNL, regio Noordoost