ACCES bezorgt

ACCES catering bezorgd uw bestelling netjes thuis in heel Friesland, Groningen en Drenthe. De kosten van de bezorging worden berekend aan de hand van het aantal gereden kilometers. Vanaf 9261 VJ wordt er via google maps berekend hoeveel kilometers heen en terug er gereden wordt.

Wij bevestigen uw bestelling persoonlijk per e-mail of telefoon, hierin geven wij ook aan hoe laat wij bij u zijn. Nemen wij geen contact op na uw bestelling dan is deze niet goed door gekomen, neemt u in dat geval aub contact met ons op.
Mocht u uw bestelling voor een bepaalde tijd wensen, geeft u dit dan aan tijdens het bestellen. Het ophalen van de spullen doen wij een dag na uw festiviteit, de tijd hiervan spreken wij af tijdens het bezorgen.

Moeten alle gebruikte spullen afgewassen retour?

Nee, dit is niet nodig, wel vinden wij het erg fijn als u de meest grove etensresten even met een servet verwijdert.

Kan ik alleen via internet bestellen?

Nee dit hoeft niet, u kunt ook gerust via de telefoon bestellen of even langskomen. Grotere feesten en partijen vinden wij "maatwerk". Hiervoor komen wij graag bij u op locatie om de ruimte te bekijken en sfeer te proeven.

Hoe kunnen wij betalen?

Dat kan per pin of contant tijdens de bezorging maar mag ook per bank vooraf. Bedrijven sturen wij een maandelijkse factuur.

Neem gerust contact op om een afspraak te maken.

Naar boven