ACCES catering Leeuwarden

Catering Leeuwarden

Op zoek naar een Cateringbedrijf in Leeuwarden? Wij van ACCES Catering helpen u graag. Wij verzorgen catering voor bedrijven en particulieren in onder meer Drachten, Leeuwarden, Heerenveen en Sneek. Als Acces Catering staan wij voor (h)eerlijk, gezond en goed eten. Al meer dan 10 jaar verzorgen wij met veel enthousiasme de catering voor bruiloften, feesten en bedrijfsevenementen!

catering friesland
catering friesland

Foodtrucks | Catering Leeuwarden

Maak je event  compleet met een van onze toffe foodtrucks! Wij hebben een divers arrangement aan toffe foodtrucks die wij kunnen inzetten voor jouw event in Leeuwarden en omgeving. Wat dacht je van versgebakken pizza’s uit onze Piaggio? Heerlijk zalm gebakken op onze Smoker, huisgemaakte friet uit onze VW Foodtruck of een lekker verkoelend biertje uit onze biertrailer? Het kan allemaal! Voor elke gelegenheid hebben wij wel een leuk concept.

catering drachten

Bedrijven | Catering Leeuwarden

Wij verzorgen dagelijks lunches voor diverse bedrijven in Friesland.
Meer informatie
catering bruiloft

Bruiloften | Catering Leeuwarden

Trouwplannen in Leeuwarden? Wij maken er graag met jullie een onvergetelijke dag van!
Meer informatie
feest acces catering

Feest | Catering Leeuwarden

Iets te vieren? Wij verzorgen graag de catering op uw feest in Leeuwarden.
Meer informatie

Wat onze klanten zeggen | Catering Leeuwarden

Eten was heerlijk, we waren verrast door de prachtige aankleding van het eten en de vrolijkheid bij het bezorgen. Dankjewel

Bouwinus Sikkes

Heerlijk eten, super service en bovenal zijn Christaan en Anne hele leuke en enthousiaste mensen!

Annet Kuipers

Naast de uitstekende service en het heerlijke eten, heeft ACCES catering een sympathiek team. Christiaan Steijn denkt goed mee zowel in de voorbereiding als op locatie, zodat je verzekerd bent van een soepel lopende catering bij je event.

Bart

Designation

Shop je wensenlijstje

Bekijk ons aanbod in de shop en stop wat je aanspreekt in je winkelmandje. Zo kun je direct zien met wat voor prijs je minimaal rekening moet houden én je kan door het versturen van je bestelling ons laten weten waar jij in geïnteresseerd bent. Betalen hoeft nog niet. Als wij beschikbaar zijn krijg je van ons een berichtje en nemen we samen nog even alles door waarna je een officiële offerte krijgt.