ACCES catering Leeuwarden

Verse producten

Wij werken graag met lokale streekproducten en producten uit onze eigen moestuin.

Diverse gelegenheden

U kunt bij ons terecht voor bedrijfscatering en catering voor bruiloften en partijen.

Op locatie

Wij kunnen alles bezorgen op uw gewenste locatie.

Catering in Leeuwarden

Op zoek naar een Cateringbedrijf in Leeuwarden? Wij van ACCES Catering helpen u graag. Wij verzorgen catering voor bedrijven en particulieren in onder meer Drachten, Leeuwarden, Heerenveen en Sneek. Daarnaast beschikken wij over een hele mooi trailer die u kunt huren als koffietrailer of foodtrailer.

Als Acces Catering staan wij voor (h)eerlijk, gezond en goed eten. Al meer dan 10 jaar verzorgen wij met veel enthousiasme de catering voor bruiloften, feesten en bedrijfsevenementen.

catering friesland

Catering Leeuwarden

Meer informatie over onze mogelijkheden:
catering bruiloft

Bruiloft Catering Leeuwarden

Wij verzorgen graag de catering van jullie bruiloft in Leeuwarden. Willen jullie een heerlijk buffet? Een leuke barbeque? Wij regelen het. Daarnaast kunnen wij ook de complete catering van het trouwfeest op ons nemen. Denk aan diverse leuke warme en koude hapjes, champagne en ander drinken. Wij beschikken daarnaast over een toffe trailer en een ijsfiets wat superleuk is om te gebruiken op jullie bruiloft.
Meer informatie
feest acces catering

Party Catering Leeuwarden

Heeft u iets te vieren in Leeuwarden? Wij helpen graag met de catering. Om dat elk feest anders is denken wij graag met jullie mee over de mogelijkheden. Op onze website kun je lezen wat wij onder andere voor jullie kunnen betekenen qua catering. Heb je bepaalde wensen of ideeën? Laat het ons vooral weten. Samen maken wij er een mooi feest van.
Meer informatie