catering drachten
Catering Drachten

Catering in Drachten

Welkom bij ACCES catering! Hét bedrijf voor catering in Drachten en omstreken. Of het nu gaat om het verzorgen van een bedrijfslunch, een heerlijk buffet of de partycatering van een bruiloft of feest. Wij helpen je graag!

Bij ACCES catering houden wij van (h)eerlijk, goed en vers eten. Ons team bestaat uit een groep enthousiaste dames en heren die onder leiding van Christiaan Steijn ervoor zorgen dat elke bestelling met zorg en aandacht wordt bereid. Wij denken graag met onze klanten mee over de catering van een feest, bruiloft of event in Drachten en daarbuiten. Wij verzorgen al meer dan 13 jaar catering voor bedrijven en particulieren in onder andere Drachten, Leeuwarden, Dokkum, en Heerenveen.

catering friesland
catering friesland

Foodtrucks | Catering Drachten

Wil je graag eens wat anders dan anders voor jouw evenement of feest in Drachten? Wij beschikken over meerdere toffe foodtrucks en trailers.
Ideaal voor een buiten evenement of bruiloft met een festival thema.  Wij kunnen vanuit onze foodtruck en foodtrailer diverse drankjes en warme en / of koude gerechten serveren. Zo hebben we onder meer een Pizza tucktuk, Biertaptrailer, Foodtruck waar we verse friet uit bakken, een verse sappen of smoothietrailer, koffie foodtrailer met een échte barista en nog veel meer!

catering drachten

Bedrijven | Catering Drachten

Wij verzorgen veel broodjes, lunches en buffetten voor bedrijven in Drachten
Meer informatie
catering bruiloft

Bruiloften | Catering Drachten

Benieuwd wat wij voor jullie bruiloft in omgeving Drachten kunnen betekenen? Lees gauw verder.
Meer informatie
feest acces catering

Feest | Catering Drachten

Organiseert u een feest in Drachten? Wij helpen graag met de catering.
Meer informatie

Wat onze klanten zeggen | Catering Drachten

Eten was heerlijk, we waren verrast door de prachtige aankleding van het eten en de vrolijkheid bij het bezorgen. Dankjewel

Bouwinus Sikkes

Heerlijk eten, super service en bovenal zijn Christaan en Anne hele leuke en enthousiaste mensen!

Annet Kuipers

Naast de uitstekende service en het heerlijke eten, heeft ACCES catering een sympathiek team. Christiaan Steijn denkt goed mee zowel in de voorbereiding als op locatie, zodat je verzekerd bent van een soepel lopende catering bij je event.

Bart

Designation

Shop je wensenlijstje

Bekijk ons aanbod in de shop en stop wat je aanspreekt in je winkelmandje. Zo kun je direct zien met wat voor prijs je minimaal rekening moet houden én je kan door het versturen van je bestelling ons laten weten waar jij in geïnteresseerd bent. Betalen hoeft nog niet. Als wij beschikbaar zijn krijg je van ons een berichtje en nemen we samen nog even alles door waarna je een officiële offerte krijgt.