Acces Catering Drachten

Verse producten

Wij werken graag met lokale streekproducten en producten uit onze eigen moestuin.

Diverse gelegenheden

U kunt bij ons terecht voor bedrijfscatering en catering voor bruiloften en partijen.

Op locatie

Wij kunnen alles bezorgen op uw gewenste locatie in Drachten en omgeving.

Catering in Drachten

Op zoek naar een Cateringbedrijf in omgeving Drachten? Per 1 januari 2021 neemt ACCES catering alle activiteiten van AJ catering over en zijn we u graag van dienst. Wij verzorgen catering voor bedrijven en particulieren in onder andere Drachten, Leeuwarden, Dokkum, en Heerenveen. Of het nu gaat om het verzorgen van een bedrijfslunch, een heerlijk buffet of de partycatering van een bruiloft of feest. Wij helpen u graag. Lees hieronder over de mogelijkheden of neem contact met ons op om jullie wensen te bespreken.

Bij ACCES catering houden wij van (h)eerlijk, goed en vers eten. Ons team bestaat uit een groep enthousiaste dames en heren die onder leiding van Christiaan Steijn ervoor zorgen dat elke bestelling met zorg en aandacht wordt bereidt. Wij denken graag met onze klanten mee over de catering van hun feest, bruiloft of event.

catering friesland

Catering Drachten

Meer informatie over onze mogelijkheden:
catering drachten

Catering bedrijven Drachten

Voor bedrijven in Drachten kunnen wij onder andere ontbijt, lunches, een koffietafel of een diner verzorgen. Hebben jullie iets te vieren? Ook daarbij kunnen wij helpen. Lees gauw verder of neem contact met ons op om jullie wensen te bespreken.
Meer informatie
catering drachten

Bruiloft catering Drachten

Gaan jullie trouwen in Drachten of omgeving en zoeken jullie nog een bedrijf die de catering kan verzorgen? Ons team staat graag voor je klaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige bbq met als toetje ijs uit onze ijsfiets of koffie en thee geserveerd uit onze koffietrailer?
Meer informatie
catering drachten

Party catering Drachten

Viert u een feest in Drachten? Wij verzorgen graag de catering. Of dit nou een gezellig tuinfeest, verjaardagsfeest of jubileum is ons team staat voor je klaar. Eventueel kunnen wij ook tenten, sta tafels en zitbanken regelen. Bekijk onze mogelijkheden qua catering voor jouw feest in Drachten.
Meer informatie
Eten was heerlijk, we waren verrast door de prachtige aankleding van het eten en de vrolijkheid bij het bezorgen. Dankjewel

Bouwinus Sikkes

Heerlijk eten, super service en bovenal zijn Christaan en Anne hele leuke en enthousiaste mensen!

Annet Kuipers

Naast de uitstekende service en het heerlijke eten, heeft ACCES catering een sympathiek team. Christiaan Steijn denkt goed mee zowel in de voorbereiding als op locatie, zodat je verzekerd bent van een soepel lopende catering bij je event.

Bart

Designation

Foodtrailer in Drachten

Wil je graag eens wat anders dan anders voor jouw evenement of feest in Drachten? Wij beschikken over een prachtige trailer die wij voor diverse doeleinden kunnen gebruiken.

Bijvoorbeeld als koffietrailer, sapjes en smoothietrailer, cocktailtrailer of om lekkere kleine gerechten uit te serveren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ideaal voor een buiten evenement of bruiloft met een festival thema.
Klik hier voor meer informatie.

foodtruck friesland

Impressie van ons werk

Een impressie van onze catering klussen in Drachten en omstreken
kerst catering

December = Kerst bij ACCES catering

De kerstperiode komt er weer aan! Achter de schermen zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen. Zo kun je […]

catering drachten friesland

Festival Easterbarren

Party Catering in Eastermar (vlakbij Drachten) Vlakbij Drachten bevind zich het prachtige dorpje Eastermar. In de zomer is het een […]

Neem vrijblijvend contact op voor uw catering klus in Drachten

cateringbedrijf friesland

Email:
info@accescatering.nl

Telefoon: 0512 471 232
Telefonisch bereikbaar op:
Ma – Za van 9:00 – 17:00