Acces Catering Drachten

Verse producten

Wij werken graag met lokale streekproducten en producten uit onze eigen moestuin.

Diverse gelegenheden

U kunt bij ons terecht voor bedrijfscatering en catering voor bruiloften en partijen.

Op locatie

Wij kunnen alles bezorgen op uw gewenste locatie in Drachten en omgeving.

Catering in Drachten

Op zoek naar een Cateringbedrijf in omgeving Drachten? ACCES Catering is u graag van dienst. Wij verzorgen catering voor bedrijven en particulieren in onder andere Drachten, Leeuwarden, Heerenveen en Sneek. Of het nu gaat om het verzorgen van een bedrijfslunch, een heerlijk buffet of de partycatering van een bruiloft of feest. Wij helpen u graag.

catering friesland

Catering Drachten

Meer informatie over onze mogelijkheden:
catering drachten

Bedrijf catering Drachten

Voor Bedrijven in Drachten kunnen wij onder andere ontbijt, lunches, een koffietafel of een diner verzorgen. Lees gauw verder voor ons aanbod.
Meer informatie
catering drachten

Bruiloft catering Drachten

Gaan jullie trouwen in Drachten of omgeving en zoeken jullie nog een bedrijf die de catering kan verzorgen? Ons team staat graag voor je klaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige bbq met als toetje ijs uit onze ijsfiets of koffie en thee geserveerd uit onze koffietrailer?
Meer informatie
catering drachten

Party catering Drachten

Viert u een feest in Drachten? Wij verzorgen graag de catering. Of dit nou een gezellig tuinfeest, verjaardagsfeest of jubileum is ons team staat voor je klaar. Eventueel kunnen wij ook tenten, sta tafels en zitbanken regelen. Bekijk onze mogelijkheden qua catering voor jouw feest in Drachten.
Meer informatie

Catering in Drachten: Wat is er nog meer mogelijk?

Wil je graag eens wat anders dan anders voor jouw evenement of feest in Drachten?
Wij beschikken over een prachtige trailer die wij voor diverse doeleinden kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld als koffietrailer, sapjes en smoothietrailer, cocktailtrailer of om lekkere kleine gerechten uit te serveren. Ideaal voor een buiten evenement.
Klik hier voor meer informatie.