Acces Catering Dokkum

Catering in Dokkum

Welkom bij ACCES catering! Hét bedrijf voor catering in Dokkum en omstreken. Of je nu op zoek bent naar catering voor je bedrijf, feest of bruiloft, wij kunnen je op elk vlak van dienst zijn. Van lunches en buffetten tot complete party catering. Bekijk alle mogelijkheden op onze website of stuur ons een berichtje om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.
Als cateringbedrijf staan wij voor lekker, gezond en (h)eerlijk eten. Daarom bieden wij bijvoorbeeld ook heerlijke vegetarische opties en kunnen wij diverse lekkere smoothies verzorgen. Wil je graag eens wat anders dan anders voor jouw bruiloft of tuinfeest? Dan kunnen wij onze koffie, thee, smoothies of andere lekkernijen ook serveren vanuit een van onze foodtrucks.

catering friesland
catering friesland

Foodtrucks | Catering Dokkum

Iets te vieren? Wij beschikken over meerdere toffe foodtrucks en trailers. Leuk voor een speciale gelegenheid of buiten evenement.  Wij kunnen hiermee diverse drankjes en warme en / of koude gerechten serveren. Zo hebben we onder meer een Pizza tucktuk, Biertaptrailer, Foodtruck waar we verse friet uit bakken,  koffie foodtrailer met een échte barista en nog veel meer!

catering drachten

Bedrijven | Catering Dokkum

Wij kunnen onder meer lunches en buffetten verzorgen voor jouw bedrijf in Dokkum.
Meer informatie
catering bruiloft

Bruiloften | Catering Dokkum

Trouwplannen? Wij verzorgen graag de catering.
Meer informatie
feest acces catering

Feest | Catering Dokkum

Partycatering voor jouw evenement of feest in Dokkum? Wij zijn graag van de partij!
Meer informatie

Wat onze klanten zeggen | Catering Dokkum

Eten was heerlijk, we waren verrast door de prachtige aankleding van het eten en de vrolijkheid bij het bezorgen. Dankjewel

Bouwinus Sikkes

Heerlijk eten, super service en bovenal zijn Christaan en Anne hele leuke en enthousiaste mensen!

Annet Kuipers

Naast de uitstekende service en het heerlijke eten, heeft ACCES catering een sympathiek team. Christiaan Steijn denkt goed mee zowel in de voorbereiding als op locatie, zodat je verzekerd bent van een soepel lopende catering bij je event.

Bart

Designation

Shop je wensenlijstje

Bekijk ons aanbod in de shop en stop wat je aanspreekt in je winkelmandje. Zo kun je direct zien met wat voor prijs je minimaal rekening moet houden én je kan door het versturen van je bestelling ons laten weten waar jij in geïnteresseerd bent. Betalen hoeft nog niet. Als wij beschikbaar zijn krijg je van ons een berichtje en nemen we samen nog even alles door waarna je een officiële offerte krijgt.

Wij verzorgen catering voor o.a.: